Φάρμα

Η Φάρμα

Η φάρμα αιγών αναδεικνύεται ως ένα από τα κεντρικά σημεία της πρωτοποριακής προσέγγισης της REAL GREEK DAIRIES. Πέρα από το να αποτελεί πηγή ποιοτικού και υγιεινού γάλακτος, η φάρμα διαδραματίζει έναν διπλό ρόλο: αυξάνει τη βιωσιμότητα της επιχείρησης και αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά των παραγωγών.

Μια καίρια πρόκληση που αντιμετωπίζει ο τομέας της παραγωγής γάλακτος είναι η πτωτική τάση στον αριθμό των παραγωγών. Οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και η δυσκολία επίτευξης οικονομιών κλίμακας έχουν αποθαρρύνει τους νέους να εισέλθουν στον τομέα.

Μέσα από την πιλοτική φάρμα μας, σκοπεύουμε να ανατρέψουμε αυτό το κλίμα.

Επιδιώκουμε να αποδείξουμε ότι ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής μπορεί να εξελιχθεί με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο παραγωγής. Μέσω της πιλοτικής φάρμας, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που θα παρουσιάζει τις δυνατότητες αναβάθμισης της παραγωγής γάλακτος, ακόμα και στο πιο παραδοσιακό επίπεδο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πιλοτική φάρμα μπορεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα για τους νέους παραγωγούς. Σκοπεύουμε να προσελκύσουμε αυτούς που, παρά την οικογενειακή τους σύνδεση με τον τομέα, επιθυμούν να προσφέρουν μια νέα προοπτική και εξελιγμένες μεθόδους. Επίσης, αναζητούμε επιχειρηματίες που θα αναγνωρίσουν τη φάρμα ως μια κερδοφόρα επένδυση, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Μέσω αυτής της πρωτοποριακής προσέγγισης, η φάρμα αιγών της REAL GREEK DAIRIES γίνεται πηγή έμπνευσης και μια ευκαιρία για τη νέα γενιά να διαμορφώσει το μέλλον του αγροτικού τομέα με βάση την παράδοση και την καινοτομία.