Τυροκομικά Προϊόντα

Τυροκομικά Προϊόντα

Η REAL GREEK DAIRIES χρησιμοποιεί το αγνό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα για να παράγει φέτα Π.Ο.Π. και κατσικίσιο τυρί με βαθύ, γεμάτο άρωμα και πλούσια υφή. Οι τυροκόμοι μας προσεγγίζουν την τέχνη παραγωγής της φέτα Π.Ο.Π. με μεράκι και αφοσίωση, επιλέγοντας προσεκτικά το καλύτερο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα για την παραγωγή της. Η παχύρευστη, κρεμώδης και πλούσια σε γεύση φέτα Π.Ο.Π. μας, είναι η απόδειξη ότι η ελληνική φύση προσφέρει υπέροχα υλικά για τη δημιουργία αυθεντικών και αξέχαστων γεύσεων.

Φέτα Π.Ο.Π.

Η Φέτα ΠΟΠ, ένα από τα σήματα κατατεθέν της εταιρείας μας, παράγεται από προσεκτικά επιλεγμένο γίδινο και πρόβειο γάλα, που παρέχεται από τους κτηνοτρόφους μας. Η αφοσίωσή μας στη διατήρηση του περιβάλλοντος είναι πρωταρχική, καθώς οι κτηνοτρόφοι μας ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές για την παραγωγή του γάλακτος. Το τυρόγαλο, που προκύπτει κατά την παραγωγή της Φέτας ΠΟΠ, αποτελεί μια πολύτιμη πρώτη ύλη για εμάς. Στα εργοστάσιά μας, αυτό το τυρόγαλο υφίσταται μια ειδική επεξεργασία, μετατρεπόμενο σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Η προστιθέμενη αξία αυτού του τελικού προϊόντος δεν είναι μόνο στην υψηλή ποιότητα αλλά και στην περιβαλλοντική ευαισθησία της παραγωγικής μας διαδικασίας. Η δέσμευσή μας στην αειφορία και στην καινοτομία είναι η εγγύηση που προσφέρουμε σε κάθε πελάτη που επιλέγει τη Φέτα ΠΟΠ μας.

Κατσικίσιο Τυρί

Το αμιγώς κατσικίσιο τυρί μας αποτελεί μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών στοιχείων και αντιπροσωπεύει την παράδοση και την αγνότητα της ελληνικής τυροκομίας. Είναι όχι μόνο πλούσιο σε γεύση, αλλά και σε διατροφική αξία. Κάθε μερίδα περιέχει πρωτεΐνη, βιταμίνη Α, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), ασβέστιο, φωσφόρο και σίδηρο, κάνοντάς το μια θρεπτική και υγιεινή επιλογή. Με χαμηλό περιεχόμενο σε θερμίδες και υδατάνθρακες, το κατσικίσιο τυρί μας είναι ιδανικό για όσους επιδιώκουν μια ισορροπημένη διατροφή, προσφέροντας πληθώρα θρεπτικών οφελών. Η παραγωγή του ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, εγγυώμενη ότι κάθε κομμάτι τυριού που φτάνει στον καταναλωτή είναι το αποτέλεσμα της ελληνικής αριστείας στην τυροκομία.