Βιολειτουργικά Τρόφιμα

Βιολειτουργικά Τρόφιμα

Νόστιμη και θρεπτική επιλογή για παιδιά
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα REAL GREEK DAIRIES, από αγνό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα σε σκόνη, προσφέρουν μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για παιδιά. Η πρόσθετη αξία του πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος έγκειται στο ότι είναι ιδανικά κατά της δυσανεξίας στην πρωτεΐνη και λακτόζη, ενώ παράλληλα παρέχουν πλούσια γεύση και μεγάλη θρεπτική αξία. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ είναι από το 2015 ο μεγαλύτερος προμηθευτής αιγοπρόβειων πρωτεϊνών παγκοσμίως, με 90/10% εξαγωγές στην Κινέζικη και Ολλανδική, αντιστοίχως, βιομηχανία βρεφικού γάλακτος.

Μητέρες κατά την Κύηση

Κατανοώντας τις ανάγκες των μητέρων κατά την κύηση, προσφέρουμε εξειδικευμένη διατροφική στήριξη. Οι συστατικοί παράγοντες των προϊόντων μας, όπως η πρωτεΐνη τυρογαλακτοκομικών προϊόντων, συμβάλλουν στην ενίσχυση της υγείας της μητέρας και της εξέλιξης του εμβρύου.

Μητέρα κατά το θηλασμό με βρέφος 0-6 Μηνών

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις μητέρες και τα βρέφη κατά τον θηλασμό με την προσφορά προϊόντων που περιέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους. Οι πρωτεΐνες και τα θρεπτικά συστατικά των γαλακτοκομικών προϊόντων μας προσφέρουν μια πηγή ενέργειας για τη μητέρα και συνδράμουν στην κατάλληλη διατροφή του βρέφους.

Μητέρες με βρέφη 6 - 12 μηνών

Καθώς τα βρέφη μεγαλώνουν, οι μητέρες συνεχίζουν να ανησυχούν για την διατροφή τους. Τα προϊόντα μας για αυτήν την κατηγορία στοχεύουν στην παροχή βιταμινών και μετάλλων που είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του βρέφους κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών της ζωής του.

Παιδιά από 2 ετών και άνω

Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία αντιμετωπίζουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Τα προϊόντα μας προσφέρουν υψηλής ποιότητας θρέψη για να υποστηρίξουν την υγιή ανάπτυξη, την ενέργεια και το ανοσοποιητικό τους.

Για όλη την οικογένεια

Για τα παιδιά ηλικίας 2 και άνω, καθώς και για άτομα κάθε ηλικίας που προσέχουν τη διατροφή τους, παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που προάγουν την υγεία. Συνδυάζουμε τα οφέλη της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και ασβέστιο με ένα εύγευστο αποτέλεσμα, συμβάλλοντας στην ολοκληρωμένη διατροφή.